Monday, May 14, 2012

Tampereen tenniskoulu - Tennistä klo xx-xx eli sopimuksen mukaan Tampereen Kaupissa, Nokialla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa hintaan 20€ / aikuinen

Tampereen tenniskoulu: Tennistä kesäaikaan klo xx eli  sopimuksen mukaan Tampereen Kaupissa, Vuorentaustassa, Nokian Vihnuskentillä, Pirkkalan liikuntatalolla hintaan 20€ / aikuinen (käteismaksu)
Tiedustelut ja varmistelut mahdollisesta muusta:

E-mail: tennisvalmentaja@gmail.com
Puhelin: 044-3380291


Tervetuloa mukaan tennisharjoituksiin iloisella mielellä ihan vakavasti oppimaan tenniksen perusteita


Kasvakoon tennistaidot kesän tullen tullen kuin keväiset kasvimme aina uuteen kukoistukseen vuosi vuodelta tuuhentuen


---------------------------------------------------------------------
Tenniksen perusteita tenniksen etiikan ja moraalin sisäistäen hyvien tapojen mukaan joko seura-asuissa tai ilman. Pääasia että harjoitellessa ei pääse kylmä, eikä kolea yllättämään, eikä helle painamaan. Aurinkoisella ilmalla lippalakki päähän ja vesipullo myös mukaan:


 
----------------------------------------------------------------------

"Keisarilla ei ole vaatteita" ja "kateus vie kalatkin vedestä" muistaen seuraava kirjoitus

8.6.2012 säännöllisten tenniksen ulkovuorojen päätös

Tennikseen ja tennisvalmennukseen liityy olennaisesti lajiiin kohdistuva kova kateus mm. ns. jalkapallo- ja jääkiekkotahoilta, sekä erilaisilta puolueparasiiteilta, jolleivat pääse rahastamaan välistä. He monasti unohtavat että kyseessä on yksilölaji ensisijassa eikä välineurheilu, eikä myöskään väkivaltalaji kuten monasti on kyseessä jalkapallossa ja jääkiekossa.

Hupaisaa on myös se kuinka kaupungi esim Tampereen kaupunki kyseenalaisesti muutti isolla rahalla Lemminkäisen kanssa Kaupin tenniskentistä kovia kenttiä ex-hiekkanurmikenttien sijaan 2 kpl. Näkyykö kuinka kova ja hölmö raha tuli laitettua haisemaan veroeuroja ilman käyttäjäkartoituksia?

Kaikki me tiedämme että kaupungilla on liikaa veroeuroja, jos ja kun jälki on on mitä on? Kaupin uusittujen tenniskenttien pylväät olivat alussa vinossa. Vesi seisoo näillä 2:lla pleksikentällä pienestäkin sateesta. Käyköhän samoin kuin saman isännöitsijän Tampereen Ahvenisjärven tenniskenttien veronmaksajien ja tennisharrastajien näkökulmasta katsottuna: Sabotoinnin kohdalla 2004? .. Isot railot muutaman vuoden jälkeen ja ala-arvoiset tennikselle. Aiemmat hiekkanurmikentän olivat kummassakin kohteessa ilman muuta paremmat kun pystyivät suodattamaan pienet sateet.

Kaupungin liikuntapaikkojen yleishyödyllisyys ja tarjonta ;)

Ilmeisesti tärkeää on että valmentajat eivät välttämättä tarvitse mitään. Jos haluavat korvausta ns. valmennuksestaan, niin parempi on hinnoitella niin ettei ole mitään järkeä edes tarjota tennisvalmennusta? Olkoon tenniskentät tyhjiillään kuten on nähty niin päivisin kuin iltaisin ja vajaakäytöllä? Jottei vaan kukaan valmentajareppana saa bensakulujakaan? Kunnallisissa työsopimuksissa on taattu minimipalkka. Tennisvalmennuksessa ei ilmeisesti seuratyössä sitä ei voi vaatia tai katsotaan kaupungin kautta liiketoiminnaksi? (heh, heh, tuota kateuden määrää). Yhdenvertaisuus ja minimiturva on toisille sallittua ja toisille ei, toimii siis tässäkin.

Olettama on että suomalaisten (tennis)valmentajien pitäisi tehdä ilmaiseksi kaikki ja vielä maksaa bensat kaikkine siihen kuuluvine kuluineen mennen tullen siitä että palvelee toisia on valitettavan kieroa ajattelua. Näin siis valitettavasti monasti huomio; säännöllistä palkkaa saavat kaupungin virkamiehet ajattelevat,kun istuvat ahterillaan päivät pitkät.
Ilmeistä on että niitä hyvätuloisia miljonääreitä jotka vapaa-ajallaan tulisivat tennistä opettamaan ei taida olla ;)?

Jopa tenniskenttien vahtimestareille tulee parempi tuntikorvaus suurelta osin ja monasti kuin tennisvalmentajille.

Me jotka homman teemme tiedämme että autoon kohdistuu sikakova verotus ja sillä vaan on kuljettava monasti asiassa kuin asiassa. Tälläin valmennuksenkin hinnasta suuri osa on jo kertaalleen maksettuja autoveroja, vakuutusveroja, katsastuskuluja jne, sekä tietenkin polttoaineveroja.

Näillä palkeilla voidaan todeta että jos lähdetään tulolähde periaatteella kuten verottaja arvioissaan niin tennisvalmennukselle ei voida laittaa sen todellista hintaa, vaan se on hyväntekeväisyyttä aina kun tennistunti on ns. normituntikorvaus.

Tampereen kaupungin sisäinen palaute ei toimi. Esim. Kaupin vahtimestarit ovat hankkineet oman nettiyhteyden ja maksavat sitä kimpassa, koska kaupungin nettiyhteys laahaa ja ei toimi varauksien vastaanottojärjestelmänä. Liikuntatoimesta on sanottu vain että: Teillä on riittävä yhteys, palautteesta ei ole välitetty.

Tässäkin asiassa: "Keisarilla ei ole vaatteita".

( Epilogi ;) sarkastinen vittuilu kunnallisista kateuksista ja rahantuhlaajista keskuudessamme tuotakoon tosiasiapohjin Tampereen liikuntapalveluiden menoista jyvitettyinä esiin sekä annettakoon kullekin ansioidensa mukaan eikä puoluekirjojen mukaan ;)?

Post scriptum kirjoitettu 8.6.2012
-------------------------------------------------

Tenniksessä ja sen liikkumisessa on paljon samaa kuin aikidossa. Katse palloon / vastustajaan, liiku ajoissa jne, samoin tenniksessä on tarpeen osata kaatua oikein jos liukuminen tai palloon ehtiminen menee ns. pipariksi ja pläjähtää kenttään koko pelaaja.----------------
http://Tampereen-tenniskoulu.blogspot.com
-------------------------------------

No comments: